Kundalini yoga Verdiepingscursussen

In het voorjaar van 2023 geeft Hariang Kaur drie weekendcursussen die diep in gaan op verschillende aspecten van Kundalini yoga.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Kundalini yoga om deel te nemen. De cursussen zijn wel uitermate geschikt voor yogaleraren. Voor leraren die zijn aangesloten bij Yoga Alliance geldt elke weekendcursus als 12 uur bijscholing (YA Continuing Education).

 

De Verdiepingscursussen Kundalini yoga

  

Docent: Hariang Kaur (Christine Michon), Yoga Alliance E-RYT 500 en Yoga Alliance Continuing Education Provider.

Locatie: 3HO Nederland in Enschede. Het yogacentrum is op vijf minuten loopafstand van het treinstation en er is volop parkeergelegenheid nabij. De yogaruimte heeft klimaatbeheersing en luchtfiltratie. Yogamatten, kussens, bankjes, en dekens zijn aanwezig.

Kosten: €295 voor één weekendcursus, inclusief vegetarische maaltijden. Warme lunch op zaterdag, ontbijt en warme lunch op zondag. Diner en overnachting zijn niet inbegrepen. Er zijn tientallen betaalbare restaurants dichtbij, en meerdere hotels en B&B’s.

Erkenning: Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat van deelname van 3HO Nederland. Als je lid bent van Yoga Alliance geldt dit weekend voor 12 contacturen Continuing Education.

 

Kundalini yoga Verdiepingscursussen

Je kunt je voor één cursus opgeven, maar het is ook mogelijk om je op te geven voor alledrie cursussen. Dan betaal je €750, dat is een korting van €135.

Je krijgt dan ook 12 maanden toegang tot de online Verdiepingscursus op Dharamsaal. Deze ondersteunende cursus bestaat uit 24 lessen van een uur gegeven door Hariang Kaur (ter waarde van €144). De lessen kun je bekijken wanneer je wilt, zo vaak je wilt.

Als je lid bent van Yoga Alliance gelden de 3 weekends voor 36 contacturen Continuing Educationwaarmee je in één keer voldaan hebt aan de bijscholingseisen die Yoga Alliance aan leden stelt per 3 jaar.

   


Geef je op voor VerdiepingscursussenKies minimaal 1 cursus
Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.