In het komende Waterman-tijdperk is het nodig om met stress om te kunnen gaan en vaardigheden te ontwikkelen om jezelf, als het nodig is, te ontspannen en weer op te laden.

Tijdens deze cursus leer je:

  • Stress te herkennen in jezelf en in anderen.
  • Stress in balans te brengen met ontspanning.
  • Je energieniveau op dagelijkse basis hoog te houden.
  • Een spiritual warrior te worden die tijdens een crisis overeind kan blijven.
  • Je persoonlijke stressoren te identificeren.

  • Je helende vermogen wakker te maken en gewoonten die maken dat je in de stress schiet los te laten.

In deze cursus wordt de ervaring en kennis die je opgedaan hebt bij Level 1 verdiept. Op de zaterdag en de zondag beginnen we met een inspirerende Sadhana. Tijdens de cursusdagen bestaat het programma uit Kundalini yoga, meditatie en inzichtgevende oefeningen. We studeren en mediteren met Yogi Bhajan door middel van de bij de cursus horende DVD’s. We gaan individueel werken en in groepjes. Er zullen werkgroepen gevormd worden die bij elkaar zullen komen. De cursus wordt afgesloten met een test.

Data: Nog niet bekend
Docenten: De cursus wordt geven door Satya Singh en Christine Michon (Hariang Kaur). De cursus wordt in het Nederlands gegeven.
Kosten: €795. De prijs is inclusief de cursusboeken, het ontbijt, de lunch en het diner. De bij de cursus horende DVD’s zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wanneer je in het verleden al aan een cursus Vitality & Stress hebt meegedaan en je wilt de module nog eens doen kun je aan de cursus meedoen voor de helft van het cursusgeld. Neem hierover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..